Sunday, November 22, 2009

Anakku Ceria Giveaway Contest

sticky mode sampai 22/11/09..
sila scroll kebawah utk entry yg baru... :)

Inilah dia gambar anakku yang paling ceria... Ceria ke??? hahahahahha...
Juri2 ceriakan ilham.... Ilham anak ibu yg pertama... Dialah permata hatiku...
Anakku sayang NUR ILHAM BINTI MOHD SANUSI
Lahir pada 28/3/09


Cara penyertaan:



1. Be a follower of http://mystory-noriza.blogspot.com/
2. Be a follower of http://jommainkutu.blogspot.com/
3. Put entry contest in your blog (sticky mode entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria.
4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry http://mystory-noriza.blogspot.com/
5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be disqualified)
8. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner.
Syarat-syaratnya;
1.Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/ di bawah usia 24 bulan.
2. Satu contestant 1 entry sahaja
3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November Nov 2009
4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.
4.Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur
5.Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad


Tentang Hadiah pulak!Jeng jeng ini hadiahnya

* 1 Vantage Cookware 3.0L


1.Hanya 1 pemenang akan dipilih dan akan memenangi dan ditaja oleh http://jommainkutu.blogspot.com/

BEST kan..Teruja tak nak dapatkan hadiah tue..Apa lagi join la sekarang snap gambar anak yang paling ceria

5 comments:

[e][y][n][a] said...

dapat gak tgk ilham..lame dah tak jumpa dia..ala kak na nak tgk ilham pkai baju kte bg dulu..ke dah tak muat dah haha

ibu ilham said...

ei, ada la cuba tgk kat gelagat ilham.. yg gamba 1st tu baju yg ina bg.. tp yg pink tu takde la...muat lg baju tu.. nanti kakna amek gamba dia pakai baju tu ye.. :)

[e][y][n][a] said...

okeh...sukeeeee tgk baby girl pakai pink..baru la girl hiks =D

x sabo nak tunggu rambut dia panjang..nnt aunty eyna present kn sepit rambut yg kiut2 kat ilham eh..=D

ibu ilham said...

thank u aunty.... cepat2 la sket bg hadiah tu... heheheheh... ei, ina nak tgk ilham pakai bj yg pink tukan, tgk kat gelagat ilham gambar yg last sekali.. :)

[e][y][n][a] said...

ha..nak2..ok kte tgk skang..heheheh

Post a Comment